Klein
advies

Een klein advies is er speciaal voor als u in een “ interieur-sleur” zit, een nieuwe huis heeft gekocht of graag eens wilt sparren over u eigen ideeën. Het plan is als een persoonlijke handleiding zodat u zelf aan de slag kunt gaan en gerichter kunt gaan woon-winkelen of klussen.

Wilt u toch liever dat ik mee ga woon-winkelen? Ook dat is mogelijk op uurtarief. Maar ook dan, beginnen we met het maken van een mooi plan.

Werkwijze

Intake gesprek

We beginnen een vrijblijvend intake gesprek. Op deze manier kan ik u, uw huis en uw wensen beter leren kennen. Tevens zal ik a.d.h. dit gesprek een offerte op maat maken. 

Meten is weten

Ik meet altijd de huidige situatie na en maak foto’s. Deze gegevens worden gedigitaliseerd zodat er een correcte plattegrond gemaakt kan worden. En dus een functioneel grondplan gemaakt kan worden.

Het advies

Ik ga aan de slag met alle gegevens om een passend advies uit te werken.

Vervolgens nodig ik u uit, en zal ik de plannen presenteren. Het gaat met name over indeling, kleur, materialen en allerhande tips. 

Output

  • Indelingsplan ca. 2 opties
  • 3D moodboard met sfeerbeelden en echte materialen.
  • kleuradvies
  • presentatie moment
  • Het hele plan is gebundeld in een overzichtelijk dossier. Handig om mee te nemen tijdens het winkelen of om nog eens rustig door te lezen.

T.: +31 6 11743969

M.: info@lisavanrens.nl

A.: Molenveldweg 9 – 5953KT – Reuver