Zakelijk

Uw klanten

Als ondernemer heeft u vast een logo, folders en website met foto’s en teksten die potentiële klanten ervan overtuigen voor uw organisatie te kiezen. En waarschijnlijk bent u nu ook aan het nadenken over de beleving die uw klant ervaart tijdens een bezoek aan uw organisatie? Ook interieur en exterieurs zijn manieren om te communiceren naar uw klanten. Met een creatief ontwerp kunt u uw bedrijfsidentiteit versterken en wellicht uw marketingplan naar een hoger niveau tillen. 

Uw personeel

Alhoewel de “vrij plan indeling” op kantoor de laatste jaren enorm in populariteit is gestegen zorgt deze ook vaak voor veel prikkels bij uw personeel. Dit leidt dan weer tot minder concentratie en prestatie. Een fijne werkplek ontstaat deels door fijne collega’s maar ook de plek waar je werkt, de balans tussen afzonderen en samenwerken. 

Werkwijze

Intake gesprek

We beginnen het proces met een vrijblijvend intake gesprek. Hierin vraag ik naar uw wensen en beoordeel de omvang van het project. Met deze gegevens zal ik een passende offerte maken.

 

Onderzoek

Ik wil een zo compleet mogelijk beeld hebben van de huidige situatie vóórdat ik begin met het loslaten van mijn hersenspinsels. Ik meet de huidige situatie in/na. Ik verdiep mij in uw bedrijfsidentiteit, de manier waarop gewerkt wordt en wat uw klanten verwachten bij een bezoek aan uw organisatie. En stel mezelf de vraag, hoe gaan we die verwachting overtreffen?

Ontwerpen

Een goed ontwerp begint met een functioneel grondplan. Vervolgens gaat het  grondplan ook op 3D niveau vorm krijgen. Er komen zaken als volume, kleur, materiaal en licht aan bod. Tussentijds zullen we contact houden om de ideeën te bespreken en daar waar nodig bij te stellen. Zo komen we steeds concreter tot een goed ontwerp.

Realisatie

Deze fase kan nogal eens wat stress met zich meebrengen. Daarom vind ik het erg belangrijk u zoveel mogelijk hiervan te ontzorgen. Het definitef ontwerp wordt uitgewerkt zodat het voor 3e partijen duidelijk is wat de bedoeling is. Denk aan licht – electraplan, ventilatie, details, tegelplan enzvoort,

Tijdens de realisatie zal ik regelmatig langs komen om het ontwerp te waarborgen.

 

T.: +31 6 11743969

M.: info@lisavanrens.nl

A.: Molenveldweg 9 – 5953KT – Reuver