Aan- & verbouwen

U heeft plannen om uw huis rigoureus aan te pakken. Een verbouwing kan een behoorlijke kostenpost met zicht mee brengen. Daarom is het belangrijk te investeren in een goed plan. Dat voorkomt fouten of dat u achteraf zegt “had ik toen toch maar..”

Een goed plan maken kost tijd maar geeft u inzicht over alle facetten van u verbouwing. Indeling, elektra, materialen, licht, verhouding en afmetingen. Het maken van een plan helpt bij de aanbesteding en voorkomt duur meerwerk tijdens de bouw. Daarnaast kan ik, dankzij professionele tekensoftware, tot in detail laten zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Ik kan alvast verklappen, dat wordt alles behalve saai!

Werkwijze

Intake gesprek

We beginnen het proces met een vrijblijvend intake gesprek. Hierin vraag ik naar uw wensen en beoordeel de omvang van het project. Met deze gegevens zal ik een passende offerte maken.

 

Onderzoek

Ik wil een zo compleet mogelijk beeld hebben van de huidige situatie vóórdat ik begin met het loslaten van mijn hersenspinsels. Ik meet uw huis in/na, vraag gegevens op omtrent uw kavel en bestemmingsplan, onderzoek hoe de zon om uw huis draait enzovoort. 

Ontwerpen

Een goed ontwerp begint met een functioneel grondplan. Vervolgens gaat het  grondplan ook op 3D niveau vorm krijgen. Er komen zaken als volume, kleur, materiaal en licht aan bod. Tussentijds zullen we contact houden om de ideeën te bespreken en daar waar nodig bij te stellen. Zo komen we steeds concreter tot een goed ontwerp.

Realisatie

Deze fase kan nogal eens wat stress met zich meebrengen. Daarom vind ik het erg belangrijk u zoveel mogelijk hiervan te ontzorgen. Het definitef ontwerp wordt uitgewerkt zodat het voor 3e partijen duidelijk is wat de bedoeling is. Denk aan licht – electraplan, ventilatie, details, tegelplan enzvoort,

Tijdens de realisatie zal ik regelmatig langs komen om het ontwerp te waarborgen.

  • T.: +31 6 11743969
  • M.: info@lisavanrens.nl
  • A.: Molenveldweg 9 – 5953KT – Reuver

Voor leuke interieurtips