Keuken | Badkamer

U droomt al een tijdje van dat geweldige kookeiland, of die prachtige inloopdouche? Goed bezig, want u bent al fijn op mijn website aan het kijken.

Zoals ik al eerder aangaf, ben ik onafhankelijk en hoef dus geen keukenkastjes of sanitair te verkopen. Mijn belang is om een mooi en functioneel plan neer te leggen dat aansluit bij uw wensen en eisen. Tevens een plan dat verder kijkt dan enkel de keuken of badkamer. Ik pak het grotere geheel aan, misschien wel de eetkamer of inloopkast? Onze woningen bestaan tegenwoordig (gelukkig) niet meer uit hokjes, en dat dwingt ons vaak om 1 plan te maken voor alle aangrenzende ruimtes.

Omdat een nieuwe keuken of badkamer vaak gepaard gaat met een kleine verbouwing kunt u het net zo eenvoudig bij 1 aanspreekpunt neer leggen. In samenwerking met specialisten en vakmensen zorgen wij voor een prachtig en origineel eindresultaat.

Werkwijze

Intake gesprek

We beginnen het proces met een vrijblijvend intake gesprek. Hierin vraag ik naar uw wensen en eisen. Dan kan ik de situatie beoordelen om vervolgens een offerte op maat te maken. 

Inmeten / nameten

Voor dat ik met het tekenwerk kan beginnen zal ik de huidige situatie in/ nameten. Deze gegevens worden vervolgens gedigitaliseerd om een plattegrond en visualisatie tekening te kunnen maken.

Ontwerpen

Een goed ontwerp begint met een goed grondplan. Dit zorgt voor de functionaliteit van de ruimte. Vervolgens gaat het  grondplan ook op 3D niveau vorm krijgen. Er komen zaken als volume, kleur, materiaal en licht aan bod. Tussentijds zullen we contact houden om de ideeën te bespreken en daar waar nodig bij te stellen. Zo komen we steeds concreter tot een goed ontwerp.

Realisatie

Deze fase kan nogal eens wat stress met zich meebrengen. Daarom vind ik het erg belangrijk u zoveel mogelijk hiervan te ontzorgen. 

Vóór de realisatie zullen wij het gehele plan doornemen met de uitvoerende partijen om het definitieve ontwerp te waarborgen. 

Ook tijdens de realisatie zullen wij zaken blijven controleren en begeleiden op de bouw. 

T.: +31 6 11743969

M.: info@lisavanrens.nl

A.: Molenveldweg 9 – 5953KT – Reuver