Close

“DESIGN YOUR OWN UNIVERSE

CONCEPT | DESIGN | INTERIEUR | MEUBELS

About meOur Work

To live is a verbImprove the quality of lifeWe Are DevelopersWe Are Creative3D communicator

— Lisa van Rens —

Work

Some Projects

U wilt vast iets zien en dat kan hier. Ik heb mijn portfolio onderverdeeld in de drie meest belangrijke categorieën. Klik op een categorie, kies de cover waar u nieuwsgierig naar bent. Veel kijk plezier!

How We Work

in 4 steps…

INTAKE

We beginnen het proces met een vrijblijvend intake gesprek waarin de wensen en eisen besproken worden.

ONDERZOEK

In deze fase onderzoeken we de bestaande situatie en gaan we het geheel inmeten en analyseren.Uiteindelijk rolt hier een schetsmatig grondplan en moodboard uit en is de eerste hand gezet voor het ontwerp proces.

(Bij zakelijke opdrachten gaan we op zoek naar de bedrijfsidentiteit en wat het bedrijf wilt communiceren door middel van de ruimte)

ONTWERPEN

Deze fase begint met een voorlopig ontwerp waarin er een duidelijk indelingsplan is met 3D visualisaties. Als de puzzel compleet is met vorm, materiaal, kleur en licht hebben we een definitief ontwerp. Er zal een kostenberaming worden gemaakt en gezocht worden naar geschikte partijen voor het uitvoerende werk.

REALISATIE

Deze fase kan nogal eens wat stress met zich meebrengen, daarom vinden wij het erg belangrijk om u hiervan te ontzorgen.

Vóór de realisatie zullen wij het gehele plan doornemen met de uitvoerende partij/partijen om het definitieve ontwerp te waarborgen.

Ook tijdens de realisatie zullen wij blijven controleren en begeleiden op de bouw.

Het spreekuur

U bent best tevreden met uw interieur maar er ontbreekt nog iets?

Daarvoor kunt bij ons terecht voor “Het spreekuur”.

Tijdens dit dagdeel kom ik op locatie langs om oplossingen aan te rijken waar u vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Dit kan om kleur, indeling, styling of andere zaken gaan omtrent wonen.

NEWS

Running projects

Verbouwing Swalmen

Van garage naar keuken.

Van de 70’ties naar het heden.

Jong koppel maakt zich helemaal klaar voor de toekomst met een prachtige leefkeuken. Het ontwerp is klaar en we zijn nu op weg naar de realisatie.

Light Design

Ontwerpen en experimenteren

Lampen zijn vaak echte eye-catchers voor het interieur. Momenteel zijn we bezig met materiaal experimenten en de vormgeving van armaturen. Dus toffe armaturen voor boven je “industrial table” komen eraan!

Painter in the Atelier

Isabella El-Hassan

Het wordt gezellig in de werkplaats, kunstenares Isabella El-Hassan komt regelmatig bij ons schilderen. Haar werk betreft veel vrolijke kleuren ondanks de hedendaagse heftige thema’s die ze afbeeld. Ze gaat nu werken op grotere afmetingen en dat is dan weer erg tof als je nog een lege muur hebt.

Check gerust even haar blog: Isabella El-Hassan

About Me

Interior Designer

Al op jonge leeftijd had ik (onbewust) een fascinatie voor ruimtelijke vormgeving. Destijds uitte ik dit nog met lego stenen en het bouwen van hutten. In mijn eigen fantasiewereld was ik helemaal in mijn element. Mijn studie keuzes zijn dan ook altijd logisch geweest, ik wist immers wat ik wilde. Begonnen op het SintLucas in Boxtel om vervolgens door te studeren aan het Thomas More in Mechelen.

Studie uitwisseling

Tijdens mijn HBO-studie ben ik 5 maanden op studie-uitwisseling naar Linnéuniversitetet, Växjö, Zweden geweest. Hier werd mijn visie op design in het algemeen aangescherpt. Ik vond het spannend maar ik moest het interieur vormgeven even los laten om andere ervaringen en inzichten op te doen. Een nieuwe visie op ontwerpen, storytelling, belevingen, emotie of discussie laten ontstaan, allemaal ingrediënten die mogelijk zijn met “design” en dat maakt mijn beroep zo ontzettend leuk en uitdagend.

Vakmanschap

Op het moment werk ik samen met mijn vader aan de met vakmanschap gemaakte industriële tafels. Ook al ben ik opgeleid als interieurontwerper, ik heb een 2e liefde voor meubelontwerp. Ik experimenteer graag met nieuwe materialen of met datgene dat voorhanden is. De collectie meubelontwerpen is vol in proces om uitgebreid te worden. Hiervoor ga ik samenwerken met allerhande vakmensen om zo tot een hoogwaardig en authentiek meubelstuk te komen.

Architecture

Contact

Keep In Touch

Tel.: 06 11743969

Molenveldweg 9
5953GE, Reuver

info@lisavanrens.nl
www.lisavanrens.nl